top of page
  • Writer's pictureConmach Makine

Titreşimli Boru Makinesi

Dünyanın en önemli gelişmiş makinelerinden birisini tasarlayan firmamız mekanik, elektrik, hidrolik ve otomatik teknolojiyi kombine ederek CONMACH markası adı altında Beton Boru Makinesi üretimini gerçekleştirmiştir. Yüksek titreşim frekansı ile gerçekleşen beton boru imalatı pürüzsüz görünümü ve yapısı ile beğeni kazanıyor. Müşteri istek ve talebine göre çeşitli çaplarda üretilen ve kendisine ait kalıbı ile üretim yapan Beton Boru Makinesi titreşimi sayesinde sınırsız özelliklerini gözler önüne serer.




Makinemiz farklı özelliklerde üretilir. Sizlerin talep ettiği özellikler ile üretim yapar. Beton Boru Makinesi bildiğiniz kanalizasyon borularını üretir. Makine hakkında detaylı bilgi almak için www.conmach.com web sayfasıyla kontak kurabilirsiniz. Firmamız bu makinelerin üretiminde aşınmaya dayanıklı malzeme kullanımı tercih etmiştir. Makinemiz zor koşullarda siz müşterilerimize hizmet verecek şekilde dizayn edildi. Beton Boru Makinesi için ucuz ve ekonomik fiyat talebinizi info@conmach.com adresinden talep edebilirsiniz.


Beton Boru Makinesi üretimini İstanbul / Türkiye de bulunan imalathanemiz de gerçekleştiriyoruz. Uzman ekip ve kadromuzla gerçekleştirdiğimiz makine imalatlarımız arasında Beton Briket Makinesi, Beton Santrali, Beton Parke Makinesi, Beton Taban ve Baca Makinesi, Kaldırım taşı Makinesi, Ponza Kırıcı, Mobil Santral, Beton Boru Makinesi, Kompakt Santral yer alır. Firmamız bununla birlikte müşterilerimizin taleplerine göre özel makine imalatı da yapar. Sizlerde talep ettiğiniz makine ve çeşitleri için bizlerle iletişim kurabilirsiniz.

Recent Posts

See All
01_edited.jpg

Cumhuriyet Mahallesi, Ali Osman Çelebi Blv. No: 105, 59850 Çorlu/Tekirdağ, Türkiye

Tel: +90 (212) 549 89 42

+90 544 468 75 49

bottom of page